Előfizetői tartalom

CIIA: hogyan szerezhetsz európai pénzügyi diplomát? - beszélgetés Mohai Györggyel és Zsembery Leventével (Tőkepiaci Szakemberek Egyesülete)

Portfolio
Mohai Györggyel, a Tőkepiaci Szakemberek Egyesülete elnökével és Zsembery Leventével, az Egyesület szakmai oktatásért felelős vezetőjével az Egyesület működéséről, és az általa működtetett EFFAS (European Federation of Financial Analysts' Societies) tanfolyamokról, s az EFFAS (CEFA), valamint az új, egész világon elfogadott "pénzügyi diploma", az ún. CIIA (Certified International Investment Analyst) képesítés megszerzésének lehetőségéről és annak felhasználhatóságáról beszélgettünk. Mohai György:

A Befektetés Elemzők Egyesülete 1992-ben alakult. A társaság megalapítását követő első négy évben én voltam az elnök, mint a CAIB elemzési részlegének akkori vezetője. 1996-tól 2000-ig az elnöki tisztséget Jaksity György töltötte be, őt pedig az EBRD-nál dolgozó Mayer Antal követte. Még 1992-ben tagjai lettünk az EFFAS-nak (European Federation of Financial Analysts' Societies)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés