Előfizetői tartalom

A MOL álláspontja - hogyan valósulhat(ott volna) meg Baumgartner Zsolt indulása?

Portfolio
Számos találgatás, vélt és valós infomáció jelent meg az elmúlt napokban Baumgartner Zsolt és a MOL között zajló tárgyalásokról, a két fél egymásnak tett ajánlatáról. A portfolio.hu olvasói ezúttal a MOL álláspontját ismerhetik meg a csütörtöki, Baumgartner-Teamnek tett végleges ajánlattal kapcsolatban, a félreértések eloszlatása végett.

1) "A MOL hatvanmillió forintot tett volna le az asztalra az első tíz futam után" - a valóságban az úgynevezett rajtpénzt a MOL természetesen előre fizetné, s ennek futamarányos része csak akkor lenne visszafizetendő, ha Baumgartner Zsolt kevesebb, mint 10 futamon állna rajtvonalhoz. Ez a feltétel semmilyen szempontból nem számít teljesíthetetlennek. 2) "A MOL kikötötte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés