Előfizetői tartalom

Európai bérek - 2004

Portfolio
A FedEE (Európai Munkáltatók Szövetsége) a közelmúltban jelentette meg éves összefoglaló elemzését Bérek Európában - 2004 címmel. A jelentés - mely teljes terjedelmében csak fizetős szolgáltatásként hozzáférhető - összesen 46 ország órára lebontott átlagbéreit ismerteti, 30 állástípusra és három vállalatméretre lebontva.

A kiadványból megtudhatjuk, hogy az Európai Unió bértáblájában a szélső értékek közé a dániai 27,89 eurós, illetve az Egyesült Királyságban jegyzett 16,12 eurós átlagos órabér tartozik, míg Kelet felé tekintve annak alsó határát a moldovai 0,32 eurós órabér adja. Az elmúlt évben a legnagyobb bérnövekedést Szlovákiában (+11,3%), Észtországban (+9,8%) és Lettországban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés