Előfizetői tartalom

Álláskeresési stratégiák

Portfolio
Nem azért van rá szükség, mert jól hangzik. Ha jelentkeztél vagy húsz helyre, de sehonnan sem hívnak vissza, vagy a legváratlanabb pillanatokban telefonálnak, számodra ismeretlen(nek tűnő) cégektől, hívnak be különböző, egymással frontálisan ütköző időpontokra, valamint nem érted, hogy kerülsz rendszeresen olyan cégekhez interjúra, ahol nálad vagy sokkal képzettebbeket keresnek, vagy pont te vagy túliskolázott a pozícióhoz.

Ismerős? Na ezért kell álláskeresési stratégiát készíteni. De hívhatod tervnek, emlékeztetőnek - nem a neve a fontos, hanem az, hogy mit tartalmaz. Ha nem jelentkezel sok helyre, és csak fejbentartod, már az is valami. Mielőtt bevetésre indulnál potenciális munkaadóid ellen, gondold végig, milyen képességekkel, ismeretekkel, iskolákkal, szakmai tapasztalattal rendelkezel, mit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés