Előfizetői tartalom

TOP 10 story 2004-ben - 8.: A repülés mindenkié - a diszkont-légitársaságok térhódítása

Portfolio
Az Unióhoz történő csatlakozással nemcsak az országutakon nyíltak meg a határok, az "ismerd meg..." játékban egyre hangsúlyosabb szerepet töltenek be a tömeges repülés megfizethető utazási élményét garantáló diszkont-légitársaságok. Hazánkban az idei esztendő hozta meg az áttörést: a magyar utazóközönséghez karnyújtásnyira kerültek Európa nagyvárosai.

Árérzékenység, repülőút korlátozott szolgáltatásokkal. Magyarországon különösen árérzékeny a fogyasztók döntő többsége, a low-cost társaságok megjelenése stratégiaváltásra késztette a hagyományos szereplőket. Az új kommunikációs csatornák, a költségek leszorítása érdekében átvett és alkalmazott módszerek, a konkurens célállomásokon történő árleszállítások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés