Előfizetői tartalom

Ne csak a munkahelyen hajts!

Portfolio
A cégek rengeteg energiát és pénzt fektetnek a megfelelő munkatársak, különösen a vezetők felkutatására és képzésére. A felelős munkakör azonban minimális szabadidővel és végtelen sok stresszel jár. Hogy ezt ki hogyan küzdi le, az a saját ügye. Kicsi azoknak a vállalatoknak a köre, akik dolgozóik problémáit részben sajátjuknak is tekintik. Ők nem csak további teljesítményfokozó tréningekre költenek, de esetenként stresszmentesítő, megújító programokra is.

Tudjuk, sok szempontból kifejezetten hátrányos, ha magánélet és a hivatali szféra összemosódik. Másrészt viszont a két sík akaratlanul is fedésbe kerül. A két terület kölcsönösen hat egymásra hol pozitívan, hol károsan. Modern korunkban már nem igaz az attitűd: "belépek az ajtón, és a civil életemet kívül hagyom", illetve: "már itt se vagyok, a munkahelyi gondokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés