Előfizetői tartalom

Pesti Istvánt az EDR létrehozásáért és működtetéséért felelős kormánybiztossá nevezték ki

Portfolio
Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium javaslatára a Kormány mai ülésén az egységes digitális rádió-távközlő rendszer (EDR) létrehozásáért és működtetéséért felelős kormánybiztossá nevezte ki Pesti Istvánt. Az EDR előkészítésének első fázisa lezárult; a Kormány döntésének megfelelően a projekt megvalósítása - annak több tárcát, feladatot és hatáskört érintő jellege miatt - a jövőben a Miniszterelnöki Hivatalban folytatódik.

Pesti István 2003. szeptember 1-től az Informatikai és Hírközlési Minisztérium miniszteri biztosaként irányította az EDR kialakításával kapcsolatos előkészítő munkát. Az elvégzett szakmai feladatokról Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter az Országgyűlés Informatikai és Távközlési Bizottságának tegnapi ülésén számolt be. Az új kormánybiztos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés