Előfizetői tartalom

Olasz egyetemmel indít közös képzést a CEU Business School

Portfolio
A Közép-Európai Egyetem, ismertebb nevén CEU Business School az olasz Luigi Bocconi egyetemmel közösen elindította elsődiplomás képzését. A teljes egészében új, gazdasági ismereteket tanító kurzus érdekessége, hogy hallgatói az első két évet Magyarországon, míg a második kettőt Olaszországban töltik. A Bocconi megjelenésével egy igen reprezentatív európai egyetem érkezik hazánkba.

Az új, kéthelyszínű, angol nyelven folyó nemzetközi üzleti képzés kombinálja az európai üzleti gyakorlatot az amerikai menedzsment szemlélettel, és a gazdaság új kihívásaival - nyilatkozta Szakmáry Dóra, a képzés magyarországi hátterét biztosító CEU Business School marketingigazgatója. Diákjaink az első két évben Budapesten, míg a második két évben Milánóban tanulnak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés