Előfizetői tartalom

Továbbra is fókuszban Magyarország - Beszélgetés Heinrich Pecinával

Portfolio
Elégedett magyarországi befektetéseivel Heinrich Pecina, a VCP vezető partnere. A befektető a TVK-ban és BorsodChemben meglévő részesedései mellett újabb terveket dédelget, az esetleges célpontok között lehet magyarországi is. A VCP már eladta korábban birtokolt Mol részvényeit, ugyanakkor a BorsodChem pakettől egyelőre nem kíván megválni. Vezető tisztségviselőként Heinrich Pecina óvatosan fogalmazott, szerinte a BorsodChem jelenlegi részvényárfolyama valószínűleg nem tükrözi a társaságban lévő növekedési lehetőségeket.

Regionális befektetőként Heinrich Pecina az egységes tőkepiac híve, ugyanakkor felhívja arra a figyelmet, hogy ennek csak egy része a tőzsde. A befektető főleg egységes szabályozást sürget, s nem tartja logikusnak, hogy a térségben szerepet vállalni akaróknak sokféle társasági, felvásárlási joggal kell szembenéznie. A BorsodChemről. Portfolio: Nem sokkal ezelőtt a HSBC-vel...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái