Előfizetői tartalom

Bojár Gábor: GRAPHI-sztori

Portfolio
Megírta cége, és természetesen saját történetét Bojár Gábor, a Graphisoft alapítója. A HVG Kiadó gondozásában megjelent kötet azon túl, hogy a "sufnis" kezdetektől a nemzetközi birodalommá válásig elmeséli egy hazai cég sikertörténetét, többoldalú tükröt is tart az olvasó elé. A rendszerváltás, a magyar üzleti élet, a mentalitás és a gazdaság tükrét is egyben.

Megrendelés A csapból is az folyik - nem minden alap nélkül -, hogy a valódi tehetséget lefojtja ez az ország. Akár tudományos, akár üzleti sikerre tör valaki, a hazai takaró túl rövid ahhoz, hogy igazán messzire nyújtózkodjunk. Ezt számos, hiteles példával lehetne alátámasztani, elég, ha csak Nobel-díjasaink pályafutására vagy a külföldön milliomossá, milliárdossá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés