Előfizetői tartalom

Értékes magyar befektetések: 30%-os hozam az elvárás

Portfolio
A régióban az 1990-es évek közepe óta aktív kockázati tőkebefektető, The Riverside Company alapítója, partnere, vezetői révén számos szálon kötődik hazánkhoz. Miközben a nagymúltú Salgglas esetében lassan a kiszállás válik időszerűvé, a professzionális befektető portfóliójába december végén egy újabb, jelentős növekedési potenciállal kecsegtető magyar társaság, a világ 60 országában jelen lévő Diatron került. Milyen szemléletmód jellemzi a professzionális befektetők döntéseit? Lesz-e újabb tőzsdei bevezetés a Budapesti Értéktőzsdén? A befektetések kapcsán Nagy István alelnökkel beszélgetett a Portfolio.hu.

Egy 100 millió dolláros új alap. Portfolio.hu: Hogyan mutatható be a Riverside? Nagy István: A vállalat 1988-as alapítása óta közel 120 felvásárlást bonyolított le; csak tavaly 15 befektetés történt. A cél megfelelő méretnagysággal rendelkező, nyereséges, jól vezetett, saját szakterületén a piacvezető szereplők közé sorolható kis- és középes méretű cégek többségi...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái