Előfizetői tartalom

Érdemes-e OTP-t venni? - Drága vagy olcsó?

Hatalmas növekedési lehetőségek, világos konvergencia story, helyenként konzervatív értékelési szintek, a végéhez közeledő primer M&A tevékenység. A csütörtöki Raiffeisen International éves jelentéssel véget ért a gyorsjelentési szezon, eljött az ideje, hogy összefoglaljuk a kelet-európai bankszektor jelenét és jövőjét. Ennek kapcsán nem hagyjuk ki azt a részt sem, hogy érdemes-e OTP venni, illetve biztos, hogy csak OTP-t lehet-e venni. Bár az általános tőkepiaci kockázatok tekintében a piac többször is elbizonytalanodott az elmúlt egy hónapban, a bankpapírokra továbbra is érdemes lehet nagy figyelmet fordítani.

Fókuszban az M&A. 2005 és 2006 első három hónapjának legfontosabb eseményei között a továbbra is erős profitmomentum mellett elsősorban az M&A tevékenység felfokozódását emelnénk ki. A régiót nagymértékben átformáló Unicredtio-HVB frigy mellett a CEE térség határozottan tágulni kezdett, az árazási szintek nagymértékben emelkedtek, s kurrens célpontok pedig szemmel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés