FONTOS Az EP-választások után jöhet a kormány új csomagja
 
Előfizetői tartalom

Az RTL sztárjai nyíltan vállalják!

Portfolio
Választási show-műsort rendez az RTL Klub április 9-én, este 7 órától. Két stúdióból folyik majd az élő közvetítés, az RTL Klub tudósítói pedig ott lesznek a pártok választási központjaiban, ahonnan élőben jelentkeznek a legfrissebb információkkal. Az egyik stúdióban kb. 100 fős - különböző pártszimpatizánsokból álló - közönség előtt vitáznak majd olyan ismert emberek, közéleti személyiségek, akik nyíltan vállalják politikai, ideológiai nézeteiket.

Az MSZP színeiben jelen lesz Koncz Gábor, Varnus Xavér, a Fidesz táborát Reviczky Gábor és Kárpáti György egykori vízilabdázó erősíti majd, az SZDSZ oldalán pedig Székhelyi József és Hajós András szólal majd fel. Ők vitáznak az elmúlt 4 év fontos és érdekes történéséről, például a miniszterelnök-váltásról, az egyre népszerűbb bulvárpolitizálásról, Gyurcsány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés