Előfizetői tartalom

Mennyit ér a Synergon, ha...?

0.95 és 1.2 mrd Ft közötti éves profittal számol a Pannonplast vezetése 2008-ban a Synergon esetében, ami az elmúlt évek nyereségének függvényében igen ambíciózus tervnek tekinthető. Amennyiben a piac reálisnak tekinti ezen várakozásokat, a szektortársak jelenlegi árazási mutatói alapján a Synergon papírjai előtt még jelentős növekedés állhat, mindazonáltal az általunk indokoltnak vélt diszkontot figyelembe véve a papírok még a fent meghatározott ambíciózus profit tervek mellett is nagyjából a reális árfolyam közelében forognak. Elképzelhető azonban, hogy a részvényeket eddig már 6 éves csúcsra repítő tulajdonosi csatározások folytatódása során (és okán) az árfolyam tovább emelkedik majd, de reális szcenáriónak tartjuk azt is, hogy az elkövetkező időszakban egy új szakmai tulajdonos jelenik majd meg a Synergon nagybefektetői között.

Mennyit ér a Synergon a Pannonplast profit várakozása szerint?. A Pannonplast 2008-ra 0.95 és 1.2 mrd Ft közötti éves profittal számol a Synergon esetében, nem szabad azonban figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy ez a terv igencsak optimistának tekinthető a cég múltbeli teljesítményét tekintve.Amennyiben (a fentiek ismeretében is) feltételezzük, hogy a piac ezen terveket reálisnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés