Előfizetői tartalom

Eladtak a MOL vezetők - Ki, mennyit és mennyiért adott el?

Portfolio
A MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság és az érintett vezető állású személyek a mai napon bejelentették, hogy 2006. október 2-án, a MOL 2003. szeptember 1-i rendkívüli közgyűlésén jóváhagyott átváltoztatható kötvényprogram résztvevői számára 345,126 darab részvény került jóváírásra az általuk átváltásra benyújtott 194 darab kötvény ellenében.

A részvények egyúttal bevezetésre kerültek a Budapesti Értéktőzsdére. A programban résztvevők a kötvények jegyzésekor a vételárat hitelintézet által nyújtott hitel igénybevételével fizették meg. A finanszírozási struktúra miatt a kötvény átváltása egyben a nyújtott hitel visszafizetési kötelezettségével jár, amit a kötvényprogramban résztvevők többsége részvényértékesítéssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés