Előfizetői tartalom

MOL pakett, román és török tervek - Interjú az OMV vezérigazgatójával

Igen pozitívan ítéli meg mind a MOL-t, mind a MOL menedzsmentet az OMV elnök-vezérigazgatója, aki hosszú távon előnyösnek tartaná, ha megvalósulna egy - néhány évvel ezelőtt már fókuszba került - regionális olajipari együttműködés a 3 domináns cég, az OMV, a MOL és a PKN valamelyike között. Az OMV első emberével készített interjúnk főbb pontjai: - olajipari kilátások; - Petrom reorganizáció; - török tervek; - a MOL és a MOL pakett megítélése.

Petrom és olajár. portfolio.hu: Változtatott-e az OMV hosszú távú olajár, illetve finomítói margin várakozásán az iparági környezetben az elmúlt hetekben tapasztalható jelentős romlás következtében? Wolfgang Ruttenstorfer: Nem, ugyanis éppen a zuhanás megindulása előtt növeltük 2007 éves olajár prognózisunkat 60 dollárra, s továbbra sem vagyunk pesszimisták. Ami...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés