Előfizetői tartalom

Szárnyal az Mtelekom (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
A múlt hét piaci eseményei nem változtatták meg jelentősen az index technikai képét. Egy szűk sávban oldalazott a piac a hét folyamán, látványosan nem mozdult el a mutató. Rövid- és középtávon is oldalazó mozgás van, mely egyrészt a blue-chipek ellentétes mozgásával magyarázható. A hét legjobban teljesítő nagypapírja meglepően az Mtelekom volt, sikerült felélednie, látványosan kitört felfele. A jelenlegi trend nélküli időszakban a kispapírok piacán érdemes beszállási lehetőségek után kutatni.

BUX: Az index hetek óta sávban mozog, trendről nehéz beszélni, 22,000-22,900 pont jelenleg a meghatározó szint. Felfele 23,100 pont áttörése esetén beszélhetünk kitörésről, lefele több erős támasz is gátolná az esést, 22,000 pont alatt, 21,250 pont jelentene támaszt.MTELEKOM: Az eddig lemaradó papír, a jelenlegi nem éppen ideális környezett ellenére látványosan kitört...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés