Előfizetői tartalom

Mansel-Pleydell egy rekord év hazai és regionális vonatkozásairól

Portfolio
Egy felvásárlásoktól hemzsegő év végéhez közeledve kerül megrendezésre a 3. Vállalatfinanszírozási és Kockázati Tőke konferencia november 8-án. Az esemény szakmai partnerével, a Concorde Corporate Finance ügyvezető-partnerével, Toby Mansel-Pleydell-lel beszélgettünk arról, hogy 2006-ban mi jellemezte a hazai M&A piacot. A konferencián előadást tart többek között az egyik legaktívabban terjeszkedő indiai csoport, a Transelektrot felvásárló Thapar Group, a cégértékesítésre szakosodott londoni Cavendish Corporate Finance, a lengyel kockázati tőkepiac meghatározó szereplője, az Enetrprise Investors, az OTP, az Invitel ügyvezető igazgatója. Az eladói (ComGenex, Láng Holding, KFKI, Kirowski) és vevői (Magyar Telekom, GTS, Holtzbrink) oldal tapasztalatai külön-külön panelbeszélgetésben kerülnek feldolgozásra. Részletes program - Jelentkezés 2006. egyértelműen rekord év lesz a felvásárlási tranzakciók értékét tekintve globálisan. Ezen felfokozott piaci aktivitás a magyar piacon is érezteti hatását?

A hazai vállalatfelvásárlási és fúziós piacot továbbra is fűti a nemzetközi piacok bőséges likviditása és magas kockázatvállalási hajlandósága, melynek hatásait a makrogazdasági és politikai kérdőjelek (eddig) csak csekély mértékben tudták tompítani. A legnagyobb idei ügylet, a Budapest Airport egy éven belüli másodszori adásvétele, valamint annak előzményei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés