Előfizetői tartalom

Richter: mi várható az orosz piacon?

Portfolio
Bogsch Erik, a Richter vezérigazgatója a hazai értékesítések alakulásának bemutatásával kezdte prezentációját: az elmúlt 14 évben nem volt példa arra, hogy az év első 9 hónapjában visszaessen a cég bevétele. Erre ráadásul 2006-ban annak ellenére került sor, hogy az új (’90-es évek közepe óta bevezetett) termékek aránya 70%-os, s a cég termék struktúrája kedvezően alakult az elmúlt években.

Kapcsolódó cikkünk2006.11.07 07:40 Richter profit: várt felett, de mire elég?Bogsch Erik elmondta, hogy az orosz kormányzat a jövő évben a DLO programra magasabb összeget kíván elkölteni, mint az idei esztendőben (1.5 mrd USD-t, szemben az idei 1.1 mrd dollárral), ami nem csoda, hiszen május-június környékére elfogyott az erre szánt összeg, erre utal a vevőkövetelések növekedése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés