Előfizetői tartalom

Beindult a rakéta a BÉT-en (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Jóval átlag feletti forgalmú emelkedéssel zárta a kereskedést a pesti börze mutatója. A nagypapírok közül az eddig lemaradó MOL volt a vezető, évek óta nem látott forgalom kíséretében tört ki felfele. Az OTP és az Mtelekom papírjait is hajtotta a jókedv, a gyógyszergyártók azonban stagnáltak. A jó hír, hogy a kispapírok piacán is optimizmus uralkodott, a Pannonplast és a Synergon is 5 % feletti teljesítménnyel büszkélkedhetett.

BUX: Július óta 2,000 pontos sávban mozog az index, egészen tegnapig nagyobb elmozdulás nélküli unalmas oldalazásról beszélhettünk. A hét elején indult emelkedésnek a mutató, az árfolyamot főleg az OTP hajtotta, elérte a 23,100 pontos ellenállást, melyet tegnap nagy lendülettel áttört és ezúttal már a MOL vezetésével jelentős pluszban zárt. A 23,066-23,149 pont közötti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés