Előfizetői tartalom

Központi Antikvárium: a századik, száz tétellel

Portfolio
A Központi Antikvárium különleges árveréssel ünnepli 100. könyvaukcióját: 100, különlegesen szép és érdekes tétellel kedveskedik a gyűjtőknek és kereskedőknek, akik minden bizonnyal szép számban vesznek részt az ECE City Center József Attila utca és Bajcsy Zsilinszky út sarkán levő irodaházának földszinti előadótermében a november 17-ei árverésen.

Mind a száz tétel megérdemelné, hogy szó essen róla, ami persze ebben a terjedelemben kissé hosszadalmas volna, ezért csak a különlegességek legérdekesebbjeit emeljük ki. Például Arany János Toldijának 1847-es, első kiadását, amely a Kisfaludy Társaság díjnyertes műve volt, Tompa Mihály és Garay János műveinek társaságában, a három elbeszélő költemény egybekötve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés