Előfizetői tartalom

Mínuszban, de hosszú idő után ismét 23,000 pont felett búcsúzott a héttől a BUX

Portfolio
Elfogyott a lendület nap végére a pesti börzén, melynek mutatója a BUX 22 milliárd forintos forgalom mellett 0.7%-ot veszítve értékéből, 23,399 ponton fejezte be a hét utolsó kereskedési napját. A régióban vegyesen zártak a börzék, miközben az RTS 0.8%-kal értékelődött fel, addig a PX 1.3%-ot, a WIG20 pedig 1.6%-ot veszített értékéből.

EGISReal-time árfolyamInformációs panelAdatletöltés A főbb részvények piacát a mai napon az eladók uralták, a legnagyobb mértékű csökkenést, a tegnapi napon a várakozásokat alulmúló negyedéves jelentést közzétevő Egis szenvedte el, a gyógyszergyártó papírjai 2.4%-kal 25,000 forintig értékelődtek le, miközben szektortársa, a Richter 0.7%-ot veszítve értékéből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés