Előfizetői tartalom

Kevés igazi játékos a pályán - lehet így meccset nyerni?(Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
A vártnál valamivel jobb hangulatban és teljesítménnyel fejezték be a múlt hetet az amerikai piacok. Így nőtt a valószínűsége annak, hogy az utóbbi hetek mozgását követően végre komolyabb elmozdulás legyen a főbb indexekben. Ez inkább felfelé várható, ugyanakkor továbbra is önmérsékletre int számos piaci indikátor.

USA. Erre a legjobb példa a Nasdaq új csúcsok mínusz új mélypontok mutatója, amely október közepén még +200-at jelzett, míg a múlt héten csak izzadva járt +100 felett, pedig a Nasdaq 1,5%-kal van az októberben beállított csúcs felett. Egyre kevesebb részvény tudja magával húzni a piacot, ami már nem maradhat sokáig így. A helyzet ahhoz hasonlítható, amikor egy foci csapatban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés