Előfizetői tartalom

Lendületben maradtak a tőzsdei társaságok (a gyorsjelentések összegzése)

Portfolio
A mai utolsó jelentésáradattal (Állami Nyomda, Danubius, Fotex, IEB, OTP) a végéhez ért a novemberi gyorsjelentési szezon. Összességében a gyorsjelentések többsége ezúttal sem okozott csalódást a befektetőknek, ráadásul nem maradtak el a kellemes mweglepetések sem. A magyar tőzsdei társaságok között még mindig akadnak, melyek befektetési sztorival kecsegtetnek.

Konszenzus és tényszámok. Hagyományainkhoz híven az alábbiakban az eddigi gyorsjelentéseket foglaljuk össze az értékelések és az esetleges menedzsment tájékoztatók kivonatával. Megszokott táblázatunkban azon társaságok tényszámait foglaljuk össze, melyekre konszenzust tudtunk gyűjteni az elemzői lefedettség alapján. A gyorsjelentési szezon eddigi legkellemesebb meglepetését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés