Előfizetői tartalom

Mi történt a PSZÁF első Bankkonferenciáján?

Portfolio
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) november 13-14-i I. Bankkonferenciáján résztvevő mintegy 160 szakember többek között megvitatta a pénzügyi eszközök piacairól szóló uniós irányelvvel (MIFID), a bázeli banki tőkemegfelelési direktíva (CRD) és a Felügyelet piacfelügyelési tevékenységének - piacellenőrzés, fogyasztóvédelem és panaszügyek - kérdésköreit.

Az Európai Unió 2005 és 2010 közötti időszakra szóló akcióterve, a Fehér Könyv a pénzügyi jogalkotás helyett a megfelelő jogalkalmazásra helyezi át a hangsúlyt. Kiemelt szerepet kap a fogyasztóvédelem, ezen belül a fizetési szolgáltatások, a fogyasztási és jelzáloghitelezés. A lakossági tranzakcióknál az átruházható értékpapírok és a kollektív alapok áttekintése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés