Előfizetői tartalom

Lám-lám, ha hagynak minket dolgozni - Humet gyorsjelentés

Portfolio
Ismét aktivizálta magát a Humet, B kategóriás papírként nem kellett volna számot adnia 3. negyedévéves gyorsjelentéséről, de megtette. A partizán akció igaz, hogy 1 nappal a gyorsjelentés szezon vége után történt, a tőkepiac minden bizonnyal hálás a transzparenciáért a Humetnek. A társaság eredményesen működik, az év első 9 hónapjában 38 millió, a 3. negyedévben 11 milliós nettó profitot termelt, amely alapján az idei évben akár az 50 milliós profitot is elérhetőnek tartjuk. A társaság az eredménykimutatáshoz azt a kommentárt fűzte: lám-lám, ha hagynak minket dolgozni.

A Humet gőzhenger beindult, igaz a jelentősen megnövelt részvényszámhoz a cégbírósági bejegyzéssel újabbak csapódnak. A rengeteg kudarcba fulladt terv után (Nasdaq bevezetés, Tajvan, szentendrei laktanya), most az USA iránt táplál nagy reményeket a társaság menedzsmentje. Kérdés, hogy lesz-e belőle valami. Ha a társaság összeszorítja a fogát, és eléri az 50 milliós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés