Előfizetői tartalom

Graphisoft: Módosított alapszabály és új igazgatótanács tag

Portfolio
A Graphisoft a tegnapi napon Rendkívüli közgyűlést tartott, melyen négy napirendi pontot tárgyaltak meg, melyek a következők voltak. A társaság átalakulásával kapcsolatos végleges vagyonmérleg és vagyonleltár elfogadása. A Graphisoft SE Alapszabályának módosítása az új Gt. (a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény) rendelkezéseire tekintettel. A társaság opciós tervének módosítása, illetve új igazgatósági tagok választása.

A rendkívüli közgyűlés a 2006.08.21-i fordulónapra vonatkozóan elkészített végleges vagyonmérleget és vagyonleltárt az előterjesztésnek megfelelően elfogadta. A társaság alapszabályát kiegészítették az Igazgatótanács számára megadható felmentvényre vonatkozó szabályokkal. A rendkívüli közgyűlés kiegészítette a társaság alapszabályát az elismert vállalatcsoportra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés