FONTOS Egy sor területen betiltják az egyszer használatos műanyag csomagolásokat
 
Előfizetői tartalom

Túléli-e a telet a SkyEurope? Szerintünk igen

Portfolio
A mai délelőtt folyamán tartja sajtótájékozatóját a SkyEurope, melyen részt vesznek : Christian Mandl, a SkyEurope Airlines vezérigazgatója, Karim Makhlouf, a SkyEurope Airlines kereskedelmi vezérigazgató-helyettese és Borsos György, a SkyEurope Airlines magyarországi country menedzsere. Szó lesz a magyar és közép-európai diszkont légi közlekedési piac helyzetéről és a fejlődés irányáról, a SkyEurope közép és hosszú távú terveiről.

A SkyEurope célja 2007-re a piacvezető pozíció és 85%-os helykihasználtság elérése. Ennek érdekében további hét útvonallal bővíti nyári menetrendjét: a tervek szerint Bukarestbe, Palermóba, Isztambulba, Riminibe, Thesszalonikibe, Belgrádba és Malagára nyitnak új járatokat. A jövedelmezőség kulcstényezői Bevétel növekedés a megnövekedett load faktorral: -Új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés