Előfizetői tartalom

12,000 forintos BIF célárfolyam a Raiffeisentől

Portfolio
Több mint 30%-os felértékelődést lát a Raiffeisen a BIF papírjaiban. A 12,000 célárfolyam az ingatlanhasznosító nettó ingatlanvagyonát tükrözi vissza. A bank elemzői szerint a tulajdonosi struktúra átrendeződése miatt beszállási lehetőség nyílik, a cég Komoly diverzifikált portfolióval rendelkezik, miközben felvásárlási célpont is lehet egy külföldi ingatlanpiaci szereplő részéről.

A társaság ingatlan portfóliója 42 500nm irodahelység és 7 100 nm raktárhelység mellett 5 400 nm lakóingatlant, 400 férőhelyes parkolót és egy 23 szobás kastélyszállót tartalmaz. A Raiffeisen a 22.5 milliárdosra becsült ingatlanvagyon értékelésénél 12.5 eurós nettó bérleti díjjal és 9.5%-os (konzervatív) hozammal számolt. A raktárak értékeléséhez használt nettó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés