Előfizetői tartalom

Graphisoft Park: kiugró negyedév, tovább növelt profit várakozás

Mind a Graphisoft Park menedzsmentjének előzetes becsléseit, mind a társaságot szorosabban követő egyetlen elemző várakozásait meghaladták a Park első negyedéves számai - ismét. A cég vezetése a gyorsjelentésben egyben ismét megemelte a cég 2007-es bevételi és nettó profit tervét. A gyorsjelentés legfontosabb pontjai: - közel 100%-os kihasználtság; - az új, S jelű épületnek köszönhetően jelentősen emelkedő bevétel; - mérséklődő ingatlannal kapcsolatos költségek; - tovább növekvő 2007-es menedzsment várakozások. Megítélésünk szerint a gyorsjelentés következtében pozitív piaci reakciót láthatunk majd a mai kereskedésben, s nem tartjuk kizártnak, hogy a befektetők optimizmusa igen élénk lesz.

A társaságot szorosabban követő egyetlen elemző várakozásait, valamint a tény számokat az alábbi táblázat tartalmazza. Szokásunkhoz híven ismét felhívjuk a figyelmet arra, hogy egyetlen elemzőről lévén szó, piaci konszenzusról nem beszélhetünk!A Park mind árbevétel, mind profit szinten jelentős mértékű növekedést produkált, s EBITDA-ja kiugró értéket mutatott....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés