Előfizetői tartalom

Mikor fizet osztalékot a Forrás?

Portfolio
A Portfolio.hu idén is összegyűjtötte a tőzsdei társaságok közgyűlése által elfogadott, illetve egy esetben még csak előterjesztés formájában létező osztalékjavaslatokat. Az osztalékot fizető részvények többségét már korábban meg kellett vásárolni az idei osztalék reményében, a Zwack szerdán tette közzé az osztalékfizetési rendjét, a Forrás pedig ma.

A portfolio.hu által április elején megkérdezett alapkezelők körében feltűen nagy népszerűségnek örvendtek az osztalékpapírok, melyek a várakozások szerinti csökkenő állampapírpiaci hozamokból profitálhatnak. A Forrás a B sorozatú osztalékelsőbbségi részvények darabja után 50, a C sorozatú osztalékelsőbbségiek után 10 forintos osztalékot fizet. A javasolt osztalékok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés