Előfizetői tartalom

Az energia szolgáltató vállalatok a tiszta üzemanyag használatát és a hatékonyság növelését sürgetik

Portfolio
A klímaváltozás meghatározó részévé vált a közművek stratégiájának, derül ki a PricewatehouseCoopers "Energia és Hatékonyság: Globális Közszolgáltatói Felmérés 2007" című éves felméréséből, mely idén kilencedik alkalommal készült el. A tanulmány szerint napjainkban óriási változás megy végbe az energetikai szektorban az energia-hatékonysággal és a tisztább üzemanyagokkal kapcsolatos tevékenységekben és gondolkodásmódban. Az idei év gyökeres változást mutat az energia-hatékonyág, a megújuló energia használata és a nukleáris energia területén, mely témák manapság kulcsfontosságú szerepet töltenek be a vállalatok életében.

A PricewaterhouseCoopers szakemberei idén 44 országban összesen 114 villamos energiaszolgáltató vállalatot vizsgáltak meg. A közüzemi vállalatok világszerte a szél- és a nukleáris energia segítségével kívánják az elkövetkező öt évben piacaik növekvő energia-fogyasztását kielégíteni. A tavalyi évben a cégek mindössze 17 és 19 %-a vette számításba ezt a két energiaforrást....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés