Előfizetői tartalom

Sikeres cégtulajdonosok nagy kérdése: venni, vagy eladni?

Portfolio
Ön is azon cégtulajdonosok közé tartozik, akik hosszú évek kemény munkájával egy sikeres vállalkozást épített fel mára? Foglalkoztatja az a kérdés, hogyan lehetne az eddigi eredmények alapján a maximális értéket kihozni a cégéből; folytatni kell a bővülést, vagy most átadni a kormányrudat és értékesíteni a vállalatot? Esetleg szívesen megismerné, hogy milyen reális alternatívát jelente a tőzsdére lépés? November 6-án a Portfolio.hu 4. Vállalatfinanszírozási és Kockázati Tőke Konferenciája a fenti kérdésekre kíván válaszolni, ahol bepillantást kaphat a legsikeresebb magyar cégvezetők tapasztalataiba (Hernádi Zsolt, MOL, elnök vezérigazgatója a cégfelvásárláson keresztüli növekedésről), illetve meghallgathatja Bojár Gábort (Graphisoft) a sikeres cégértékesítés rejtelmeiről.

A konferencia részletes programja Jelentkezés Néhány gondolat a konferencia előadóitól: "A Salgglas példáján be kívánom mutatni, milyen tényezők tették lehetővé, hogy a Salgglas-ból, amely a 90-es évek elején kétszer is felszámolásra került, hogyan lehetett egy európai versenyben is helytálló, nagy nyereségességi szinten dolgozó vállalatot kialakítani. Szeretném...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés