Előfizetői tartalom

Itt a fekete hétfő? -Technikai elemzés

Portfolio
Még mi hosszú hétvégét tartottunk, addig a nemzetközi piacok nem tétlenkedtek. Csütörtökön újra a medvéké volt a főszerep, és mélyrepülésbe kezdtek a piacok, még pénteken némileg konszolidálódott a helyzet és a kereskedés végére enyhe pluszban zártak a főbb indexek. Ma reggel a Dow Jones és a BUX indexeket, valamint az Egis a Pannonplast és az Econet részvények grafikonjait tekintjük át.

Technikai elemzés tanfolyam - PÉCS 2007-11-10 DOW JONES A "fekete csütörtök" után a pénteki kereskedés során a 13,440 pontos szint megtartotta az indexet, amely innen fordulva szépített a nap végére. Az elmúlt hektikus napok hatására fordult a Stohastic, és az MACD a középvonal alá került, ami az indikátorok bearish jelzése. BUX Nem bír a BUX index a 27,550 pontos ellenállással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés