Előfizetői tartalom

Zöldbe borult Amerika

Portfolio
Pluszban zártak az irányadó amerikai indexek a tegnapi kereskedési napon, miután az IBM a piaci várakozások feletti profitról számolhatott be a negyedik negyedévre, amely némileg enyhítette a vállalati eredmények növekedési ütemének lassulásával kapcsolatos félelmeket. A Dow 1.4%-os, a Nasdaq 1.6%-os, az S&P 500 pedig 1.1%-kal került feljebb tegnap.

A Citigroup részvényei 1.8%-kal értékelődtek fel annak ellenére, hogy a várakozások szerint 24 milliárd dolláros veszteségleírást jelenthet be a bank mai negyedéves gyorsjelentésével párhuzamosan, emellett a híresztelések szerint 17,000 és 24,000 fő közötti létszámcsökkentésre, valamint osztalékcsökkentésre készül. Az IBM árfolyama 5.4%-kal menetelt felfelé a tegnapi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés