Előfizetői tartalom

Tanuljon kereskedési stratégiákat a Profitól - Tőzsdeshow csütörtökön

Portfolio
Érdekli, hogy egy profi számára mik a sikeres kereskedés legfontosabb tényezői? Szeretne ellesni hatékony day-trades stratégiákat? Megismerné, hogy milyen kereskedési stratégia ajánlott bika illetve medve piacokra? Birger Schäfermeier tőzsdei bemutatóján az előző kérdéseken túl, még sok mindenre választ kaphat, miközben az előadó akár valós pozíciókon mutatja be kereskedési technikáját a hallgatóságnak.

A február 7-i tőzsdeshow a nagy érdeklődésre való tekintettel, a West End Hilton Budapest báltermében kerül megrendezésre. JELENTKEZÉS A kereskedési bemutató alkalmával Birger választ ad sok spekuláns dilemmájára, mely szerint hol van az a pont, amikor be kell zárni egy veszteséges pozíciót, illetőleg mikor kell zsebre tenni a profitot nyerő befektetések esetén. A rendezvényen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés