FONTOS Helikopterbalesetben meghalt az iráni elnök
 
Előfizetői tartalom

Gáz: Gyurcsány és Putyin aláírta

Portfolio
Aláírásra került Gyurcsány Ferenc miniszterelnök moszkvai útja során a Déli Áramlat magyarországi szakaszáról szóló megállapodás, számos kérdés azonban továbbra is nyitott. Mindeközben a GKM közleményében örömódákat zeng arról, hogy a Nabucco uniós koordinátora mennyire elégedett hazánk tevékenységével kapcsolatban. A MOL-ról, mint a gázvezeték lehetséges megvalósító cégéről mindenki hallgat.

Mint arra az elmúlt napok eseményei alapján számítani lehetett, ma Moszkvában aláírásra került az EU és az USA által támogatott Nabuco gázvezeték konkurensének számító Déli Áramlat magyar szakaszáról szóló együttműködés. A hírek egyelőre csak arról szólnak, hogy a magyar állam egy 100%-ban tulajdonolt cégen keresztül 50, míg a Gazprom szintén 50%-os tulajdonrésszel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés