Előfizetői tartalom

Tőzsdeszeminárium - holnap, reggeltől estig

Portfolio
A Portfolio.hu egész napos tőzsde tanfolyamot szervez, ahol a résztvevők megismerhetik a technikai elemzés fortélyait, és elsajátíthatnak több hatékony kereskedési stratégiát is. Megtanulják felismerni a legfontosabb vételi és eladási jelzéseket, valamint elsajátítják a kockázatkezelés technikáit. A technikai elemzés fortélyainak bemutatásán túl előadóink értékelik a piacokat, közép és hosszabb távú stratégiát vázolnak a magyar és külföldi tőzsdék vonatkozásában. A résztvevők a "hogyan csináljam?" kérdésén túl a "mivel kereskedjek?" kérdésre is választ kapnak a rendezvényen.

A tőzsde rendezvényen más előadók mellett Zsiday Viktor, Magyarország egyik legsikeresebb befektetési szakértője is megosztja kereskedési tapasztalatait a hallgatósággal. Zsiday Viktor a Citadella Consulting Befektetési Tanácsadó Kft ügyvezetője, mely társaság az AEGON abszolút hozamú és részvénystratégiáinak befektetési tanácsadója. JELENTKEZÉS A tőzsdetanfolyam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés