Előfizetői tartalom

Sziget-feeling a MOL közgyűlésen - fesztiválhangulat nélkül

Soha nem látott biztonsági intézkedések közepette indult a MOL közgyűlés: az eddig megszokott átvilágítások és zsebürítések mellett minden résztvevő egy karszalagot is kapott, melyet kötelező jelleggel viselnie is kell (van rajta vonalkód is, itt tényleg rend van). Még Hernádin és Mosonyin is van... A részvényesi fórum meglehetősen elhúzódott, a sajótájékoztató nem sokkal 20 óra előtt ért véget. Összességében nem született meglepetés a közgyűlésen, hiszen az összes fontos napirendi pont esetében a MOL igazgatóságának akarata érvényesült.

Elöljáróban... Bevalljuk őszintén, hogy az elmúlt hetekben a portfolio.hu-t kiadó NET Média Zrt. (mint a MOL részvényese 1 darab papírral) elveszett a bürokratizmus útvesztőiben, s nem sikerült a közgyűlési terembe mint részvényes bejutnia, így csak a sajtóteremben található kivetítőn keresztül követhetjük nyomon az eseményeket. Reményeink szerint nincs késleltetés......

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés