Előfizetői tartalom

Új cég a tőzsdén: bemutatkozott az Externet (2.)

Portfolio
A mai napon megkezdődött a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén az Externet Nyrt. Részvényeivel, ebből az alkalomból a cég sajtótájékoztatót tartott a tőzsde épületében. Az Externet stratégiai célkitűzése, hogy a távközlési piac konszolidációs folyamatának aktív résztvevőjeként tovább növelje a társaság értékét és előfizetői állományát. "Törekvéseinket nagymértékben elősegíti a tőzsdei jelenlét, amelyen keresztül a jövőben lehetőség nyílik az akvizíciókat támogató forrásbevonásra. - emelte ki Pórffy András, a társaság elnök-vezérigazgatója.

Az Externet 1996-ban regionális internetszolgáltatóként indult, és napjainkra az egyik legdinamikusabban növekvő hazai távközlési vállalattá vált, ADSL előfizetőinek száma 2008-ra ötvezener körül alakul. A társaság tevékenységében és árbevételében meghatározó szerepet játszik az ADSL szolgáltatás, azonban egyre nagyobb hangsúlyt kap a telefonszolgáltatás, amely 2008...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái