Előfizetői tartalom

Richter: 300 m Ft megtakarítás az AB döntés miatt (2. Egis számok)

Az idei évben összesen mintegy 300 m Ft-os kiadás csökkenést jelent a Richter számára az Alkotmánybíróság azon döntése, mely eltörölte az orvoslátogatók után fizetendő évi 5 m Ft-os díjat - mondta el a portfolio.hu-nak Beke Zsuzsa, a Richter PR igazgatója. Az Egis számára a szeptemberig tartó pénzügyi évben ez 170 m Ft-ot jelent.

A jelenleg ismert információk alapján a Richter azzal számol, hogy a harmadik és a negyedik negyedévre vonatkozóan nem kell majd az orvoslátogatói díjakat befizetnie a társaságnak, a második negyedévre vonatkozóan azonban igen. Ennek megfelelően a társaság mintegy 300 m Ft-os kiadás csökkenésre számít az idei évben.Beke Zsuzsa azt is elmondta a portfolio.hu-nak, hogy a cég...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés