Előfizetői tartalom

Ennyien még soha nem szerették az OTP-t

Portfolio
Továbbra is megosztottság tapasztalható a Portfolio.hu által megkérdezett alapkezelők között a BUX elkövetkező időszaki teljesítményét illetően. Összességében azonban a múlt havi állapothoz képest a jelentős árfolyam esést követően óvatos elmozdulás látszik az emelkedés irányába. A leginkább kedvelt top pick ezúttal is az OTP, azonban nem akárhogyan, hiszen 15 profi befektető említette kedvencként a bankpapírokat, melyre az általunk készített felmérés alatt eddig még nem volt példa.

A felmérésben résztvevő alapkezelők: Adelphi Capital, AXA, Aegon, Berenberg, CIB, Citadella Consulting, Concorde, Credit Suisse, Dialóg, East Capital, Equilor, Erste, Generali, ING, K&H, MKB, OTP, Pioneer, QUAESTOR, Raiffeisen Capital Management. A BUX index júniusi 10%-os esését követően az általunk megkérdezett 20 profi befektető között a múlt havi felméréshez képest emelkedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés