Előfizetői tartalom

Fellélegezhetnek az amerikai részvényesek?

Portfolio
1982 óta nem látott részvénypiaci ralit vetít előre a Deutsche Bank, a Lehman Brothers és a UBS. A befektetési bankok előrejelzése szerint az S&P 500 értéke a második negyedévben 25% feletti mértékben növekedhet a vállalati nyereségek előrevetített 50%-os megugrásának hatására. Egy Bloomberg által összeállított konszenzus szerint az index 18%-kal erősödhet az év végére.

A 10 stratéga megkérdezésével összeállított konszenzus szerint az S&P 500 értéke 18%-kal kerülhet feljebb a most elkezdődött félév során, miután az elemzők a vállalati profitok 10.5%-os és 49.8%-os növekedésére számítanak az elkövetkező két negyedév során. Ilyen mértékű emelkedés valószerűtlennek hat a historikus adatok fényében, mivel egyrészt ez 1982 óta a legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés