Előfizetői tartalom

Rossz előjelek a tengerentúlon

Portfolio
Bár tegnap a fontosabb technikai támaszok megtartották az amerikai részvényindexeket, ma újra izgulhatunk, ugyanis a határidős indexek jelentősebb esést vetítenek előre. A Dow futures 190, az S&P futures 20, a Nasdaq futures pedig 29 ponos mínuszban tartózkodik, a negatív hangulatot a nemrég napvilágot látott ingatlanpiaci adatok is fokozzák, előtérbe állítva a recessziós félelmeket.

Évtizedek óta nem látott árzuhanásról árulkodnak a délután közzétett amerikai inflációs adatok, októberben a volatilis elemektől megtisztított fogyasztói magárindex és a teljes árindex is a vártnál alacsonyabb értékékeket vett fel. A magárindex 0.1, míg a teljes árindex 1 százalékos esését jelzett a tengerentúlon.Kapcsolódó cikkünk2008.11.19 14:31 Évtizedek óta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés