Előfizetői tartalom

Elfogyott a szufla

Portfolio
Az amerikai határidőkkel párhuzamosan a hazai tőzsde részvényindexe is mínuszba csúszott a nyitást követően. Félő, hogy a mostani bear market ralink kifulladóban van, bár a délutáni USA adatdömping még hozhat meglepetéseket. Addig is marad a kivárás és megszerzett profitok zsebre vágása, hiszen már nyakunkon a karácsony, fa meg ugyebár nem árt. A BUX 1.1%-os csökkenést mutat, míg régiós társai közül a lengyel WIG 20 0.1, az orosz RTS 4.7%-ot esett, a cseh PX pedig 0.5%-kal került feljebb.

OTPReal-time árfolyamInformációs panelEddig nem úgy tűnik, hogy ma 2,800 fölé kerül az OTP, a bankpapírok az elmúlt két napi emelkedést követően 1.4%-os korrekciót mutatnak. A további hegymenethez újabb pozitív impulzusokra lenne szükség, ehelyett mára jutott egy UBS elemzés semleges ajánlással és 3,200 forintos célárfolyammal. A szektortárs FHB ezzel szemben enyhe, 0.1%-os...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés