Előfizetői tartalom

Nemcsak ingatlanra lő a Fotex - Interjú Várszegi Dáviddal

Portfolio
A Portfolio.hu tegnap megrendezett tőzsdei konferenciájának Várszegi Dávid, a Fotex általános vezérigazgató helyettese is vendége volt. A vezető kérdéseinkre válaszolva kitért arra, hogy milyen befektetésekről folytatnak jelenleg tárgyalásokat, milyen lehetőségekkel kecsegtethet a válság, számíthatunk-e a bérleti bevételek visszaesésére, hogyan kíván kedvezni a nagybefektetőknek a társaság.

Portfolio.hu: A Fotex nem elsősorban ingatlanfejlesztő cégként, hanem vagyonkezelő holdingként definiálta magát a közelmúltban. Lehet konkrét befektetésre számítani a közeljövőben? Várszegi Dávid: A csoport folyamatosan keresi a lehetőségeket és kapja a megkereséseket, a felajánlásokat is, melyek nem feltétlenül ingatlan jellegű befektetések. Sajnálatos módon azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés