Előfizetői tartalom

Tudja-e vajon minden autós, mi történt tegnap?

Portfolio
Hétfőn este elfogadta az Országgyűlés a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításról (kgfb) szóló új törvényt, így a szerződések évfordulójának liberalizációjáról és a központi kártörténeti nyilvántartás létrehozásáról is rendelkezett. A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) örömét fejezte ki az elfogadott törvénnyel kapcsolatban, és kinyilvánította szándékát, miszerint a jövőben is tevékeny részese kíván lenni a károsultak fokozottabb védelmének.

A jelenlegi bonus-malus nyilvántartás a tapasztalatok szerint korántsem hatékony, ami rengeteg ügyfél számára teszi szükségessé, hogy - alkuszi segítséggel vagy anélkül - maga járjon utána kártörténeti igazolásának, akár hónapokon keresztül - írja az FBAMSZ közleményében. Az új nyilvántartás szerintük mindezt kiküszöböli majd. A szerződéskötések évközi, fokozatosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés