Előfizetői tartalom

Nem gyenge: félmillió biztosítás a karosszékből

Portfolio
Az Internet egyre több termék és szolgáltatás eladásának válik legfontosabb színterévé. Az online biztosítás Magyarországon mind az üzletkötések száma, mind az elköltött összeg tekintetében a harmadik legnépszerűbb termékkör volt tavaly a világhálón: a 2008-as évben már több mint félmillió biztosítási szerződés jött létre ezen a csatornán keresztül. A siker okait elemzi az AEGONdirekt.hu alábbi rövid összefoglalója.

A direktbiztosítási szolgáltatók (az Interneten jelenlévő biztosítók, illetve biztosításközvetítők) szerepe rohamosan nő a biztosítási piacon: míg 2006-ban a 150 ezret sem érte el az online megkötött biztosítások száma, tavaly ez a szám már meghaladta az 520 ezret is. Főként az utasbiztosításoknak köszönhetően az online biztosítás ma már nem csak a kötelező gépjárműbiztosításról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés