FONTOS Véget ért a nagy menetelés, rég nem látott bajban a német szélsőjobb – Ők lehetnek az AfD utolsó reménysugara?
 
Előfizetői tartalom

Végre itt egy jó hír az autósoknak

Portfolio
Bár a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás díjai várhatóan nőnek majd az őszi kampányra, a casco-biztosítás díja továbbra is csökkenő tendenciát mutat - mondta a CLB igazgató-helyettese az InfoRádiónak. Bravik Attila hozzátette: ezzel szűkül az árolló a két biztosítási termékkategória között, és várhatóan növekszik a cascóval rendelkezők száma is.

Évek óta csökkenő tendencia figyelhető meg a casco-biztosítás díjaiban - közölte Bravik Attila. A CLB igazgató-helyettese példaként említette, hogy három éve még 120 ezer forint volt az átlagdíj, míg most 90 ezer forint. A folyamatot erősíti, hogy az elmúlt fél évben jóval kevesebb új autót értékesítettek, emiatt a biztosítók éles árversenyben vannak egymással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés