Előfizetői tartalom

Néhány száz forintért több milliót kapunk, ha balszerencsénk van

Portfolio
A gazdasági válság miatt idén nyáron valószínűleg kevesebben utaznak majd külföldre, akik pedig elhagyják az ország területét, a legtöbb esetben közelebbi úticélt és rövidebb időtartamú nyaralást választanak. Ilyenkor is fontos, hogy senki se induljon nyaralni utasbiztosítás megkötése nélkül - hangsúlyozza a A Groupama Garancia Biztosító mai sajtóközleménye.

Nyugat-Európában a külföldre utazók több mint 70 százaléka köt utasbiztosítást, Magyarországon ez az arány évek óta 35 százalék körül mozog. Az utazásukat egyénileg szervező ügyfelekben még mindig nem tudatosul eléggé, gyakran egyszerűen csak elfelejtik, hogy egy utasbiztosítás megkötésével, napi néhány száz forintos díj ellenében a biztosító több millió forintos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés